• VALG AV RIKTIG TYPE GLAS

VELG RIKTIG TYPE GLAS

Kva glas du velger er ikkje berre avgjerande for eit godt innemiljø, det kan også ha stor betydning på strømkostnadane dine!

Enten du skal bygge nytt eller restaurere eit eldre hus kan det være både nødvendig og svært nyttig å ta få ei oversikt over glassvalga.

Spør oss gjerne om våre mest energieffektive vindu, funksjonar og mål for ditt prosjekt. Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne!

KVALITET SIDAN 1947

Gjennom stolte tradisjonar og godt handverk har Lyssand-Frekhaug utvikla og definert vindusløysningar av høg kvalitet sidan 1947. Lyssand vinduer og dører er kvalitetsprodukter ned til hver minste detalj. Produkta er tilpassa et krevande norsk klima og blir levert med elegant design og funksjonalitet som ivaretar din tryggheit og komfort.

Vind, kulde og regn sett både byggeteknikk og material på tøffe prøver. Både vi og Lyssand-Frekhaug arbeidar kontinuerlig for å gjere vindu og dører så hardføre, fleksible og sikre som mulig. Produkta møter både dagens og framtida sine krav til funksjonalitet og isolasjonsevne.

Rask levering over heile landet.

Lang erfaring og god kommunikasjon med våre leverandørar sikrar deg som kunde rask levering til avtalt tid, over heile landet.

Konkurransedyktige prisar

Vi har gjennom ei årrekke levert vindu & dører til konkurransedyktige prisar. Har du eit prosjekt på gang? Kontakt oss for eit godt tilbod!

Kvalitet og sikkerheit frå A til Å.

Hafstad Trevare AS leverar kvalitet i alle ledd. Både vi og våre leverandørar sett kvalitet, service og sikkerheit i høgsetet.

Montering og service

Gjennom vårt store kontaktnettverk kan vi også tilby både montering, service og vedlikehald av produkta vi leverar.

Vil du ha meir informasjon eller eit tilbod?